Ул. Македония 99, Пловдив
Всеки ден от 7:30 - 21:30

Промоции

Паста

Млечни

Колбаси

Пакетирани

Здравословни

Напитки

Козметика

За дома

Промоции

Паста

Млечни

Колбаси

Пакетирани

Здравословни

Напитки

Козметика

За дома

EAN: 8015100574872 Код: 470003 Категория:

BIO PRESTO е течен перилен препарат от Италия, идеален за цветно пране. Ефикасно премахва различни видове петна, като цветни (трева, червило), мазни (масло, сол), шоколад и кръв. Всяка опаковка осигурява 50 пранета, създавайки идеална чистота и ярки цветове

Код: 470003

14,19лв.

  • Бърза доставка до вашата врата
  • Безплатна доставка над 89лв.
  • Гъвкавост към Вашите нужди

Течен перилен препарат за цветно пранe

Открийте силата на BIO PRESTO – вашият надежден помощник за пералнята, директно от Италия. Този течен перилен препарат е специално формулиран за цветно пране, като ефективно се справя с различни видове петна – от цветни (като трева и червило), до мазни (като масло и сол), шоколад и кръв.

Препоръчаната доза варира в зависимост от капацитета на пералнята и твърдостта на водата. За машини с капацитет от 6 до 8 кг, дозата е между 75 мл и 150 мл, докато за машини от 4 до 5 кг, дозата е между 50 мл и 100 мл. За ръчно пране в 10 литра вода, препоръчителната доза е 25 мл.

Всяка опаковка съдържа 2500 мл перилен препарат, което е достатъчно за 50 пранета, осигурявайки отлична стойност за парите. С BIO PRESTO, вие не само поддържате дрехите си чисти, но и запазвате ярките им цветове живи през времето.

Информация за Bio Presto

Производителят на течен перилен препарат BIO PRESTO е Henkel – германска мултинационална компания с богата история, продължаваща повече от 145 години. Със седалище в Дюселдорф, Германия, Henkel е световен лидер в индустрията на химическите продукти и потребителски стоки​1​. Компанията оперира в три различни бизнес сектора: Технологии за лепила, Пране и грижа за дома, и Грижа за красотата, като представя широка гама от марки и технологии, използвани в различни приложения и индустрии. Някои от известните марки на Henkel включват Loctite, Pattex, Schwarzkopf, Dac, Persil и Fa​2​.

Корпоративната философия на Henkel се фокусира върху иновациите, устойчивостта и подобряването на ежедневието чрез своите марки и технологии. Глобалният екип от над 50 000 служители на компанията е ангажиран с преосмислянето и подобряването на живота всеки ден, не само за сегашното поколение, но и за бъдещите​3​​4

Тегло 2,500 кг
Разфасовка

2500мл.

Произход

Италия

Брой пранета

50