Безглутенови кори за лазаня Garofalo – 250 г

Код: 440295

Със своята правоъгълна форма, плътна текстура и грапава повърхност, безглутеновите кори Garofalo носят традиционно италианско съвършенство на вашата маса.
Тази форма на паста играе основна роля, особено в италианските рецепти.
Корите са направени от три прости съставки: царевица, кафяв ориз и киноа, което ги прави достатъчно здрави, за да попият всеки сос, правейки всяка рецепта за лазаня уникална.

Произход: Италия

Описание

Garofalo е създадена през 1789 г. в Граняно, Италия - родината на пастата. Климатичните условия на района са идеални за сушене на макаронени изделия, а наличието на изворна вода, захранваща мелниците, прави Граняно идеалното място за производство на тестени изделия.

EAN: 8000139935367

СЪСТАВ:

Царевично брашно (50,4 %), брашно от кафяв ориз (22 %) оризово брашно (21,4 %), картофено нишесте, брашно от киноа (3 %), стабилизатор: Е471 моно- и диглицериди на мастните киселини. Може да съдържа СОЯ.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Pastficio Lucio Garofalo S.p.A, Италия.

Хранителна стойност

Хранителни стойности за 100 г продукт:
Енергия: 1517 kJ / 358 Kcal
Мазнини 1,8 г
от които наситени мастни киселини 0,3 г
Въглехидрати 77 г
от които захари 0,9 г
Фибри 2,8 г
Белтъчини 7,0 г
Сол 0,01 г

5,49 лв.

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Безглутенови кори за лазаня Garofalo – 250 г”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни предложения

Последно разгледани