* Снимките са илюстративни и може да се различават от действителния вид на продукта. Възможни са разлики в цветовете, дизайна или определени детайли, тъй като производителят си запазва правото да прави промени в опаковката и характеристиките без предварително уведомление.

Песто Tigullio С Цикория И Спек 190 г

Код: 430102

Оригинална комбинация с италиански характер! Tigullio песто с цикория и спек предлага балансиран вкус между леката горчивина на цикорията и ароматния, пушен спек. Идеално за паста, сандвичи или като добавка към разнообразни ястия – нещо различно за всеки гурме момент.

Описание

Песто Tigullio с цикория и спек 190 г – оригинален вкус с леко горчив оттенък и пушена нотка.

EAN: 80024026

СЪСТАВ:

Растително олио (слънчогледово олио, зехтин, зехтин върджин, маслиново масло от маслиново кюспе, рапично олио), цикория (20 %), картофи, глюкозен сироп, извара (рикота) (МЛЕЧНА суроватка, СМЕТАНА, сол, регулатор на киселинността: лимонена киселина) СИРЕНЕ Грана Падано ЗНП (с ЯЙЧЕН протеин), спек (4 %) (свинско месо, сол, декстроза, подправки и екстракти от подправки), СИРЕНЕ Пекорино Романо ЗНП, ОРЕХИ, сол, МЛЕЧЕН протеин, МЛЕЧНА суроватка на прах, растителни фибри (картофени и бамбукови), картофени люспи, чесън, регулатор на киселинността: млечна киселина, концентрат от зеленчуци и плодове (моркови и черен касис) . Може да съдържа следи от други ЯДКИ. БЕЗ ГЛУТЕН.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Star S.p.A., Италия

Хранителна стойност

Хранителни стойности за 100 г продукт отцеден продукт:
Енергия: 1593 kJ / 385 kcal
Мазнини 33 г
от които наситени мастни киселини 4,6 г
Въглехидрати 16 г
от които захари 7,1 г
Фибри 1,4 г
Белтъчини 5,2 г
Сол 2,9 г

5.49 лв. / 2.81€

В наличност

В наличност

Мнения

Все още няма мнения.

Бъдете първи! Напишете мнение за “Песто Tigullio С Цикория И Спек 190 г”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Подобни предложения

Песто Без Чесън Santori Класическо 100 г

SKU: 746
Original price was: 2.99 лв..Текущата цена е: 2.54 лв.. / 1.53€ 1.30€

Последно разгледани